Ta del av det senaste inom VVS-produkter på ett enkelt och informellt sätt Öppna i webbläsare
Fastighetsfokus VVS - energi, ekonomi, mijö och installation
Fastighetsfokus VVS är en lokal mötesplats för målgruppen fastighetsägare, förvaltare, konsulter, installatörer med flera. Mässan arrangeras av Nordbygg och VVS-Fabrikanternas Råd.
ESBE på Fastighetsfokus VVS
ESBE: "En bra plats att skapa nya kontakter i rätt bransch"
Fastighetsfokus VVS har intressanta föredrag med fokus inom VVS-området. Möten med kunder, samarbetspartners och leverantörer gör det väl värt att både ställa ut och besöka mässan. Den lilla mässformen passar oss bra då fokus hamnar på VVS-branschens energioptimering och utveckling, där vi hör hemma. Läs mer »
Missa inte möjligheten att träffa drygt 30-talet ledande tillverkare av VVS-produkter och kontakt med det senaste inom VVS-produkter på ett enkelt och informellt sätt. Det är fritt att delta på Fastighetsfokus VVS men det är begränsat antal platser. Anmäl dig nu så reserverar vi samtidigt en lunch åt dig. Välkommen!
Anmäl dig idag »
Madeleine Nobs och Erik Hirsch på Fastighetsfokus VVS
Kom och lyssna på våra inspirationsföreläsare
Hämta ny kunskap och inspiration kring två spännande renoverigsprojekt. Madeleine Nobs, arkitekt och affärsutvecklare på NCC Building och Locums projektledare Erik Hirsch, kommer båda att berätta om de utmaningar och lärdomar de dragit från renoveringsprojekten Fittja People´s Palace och Eastmaninstitutets q-märkta fastighet.
Produktnyheter från våra utställare
Oras - ny serie Swea
Välkommen nya Oras Swea
Oras lanserar serien Swea i en ny design och med helt nya funktioner för vatten- och energibesparing. Nya Oras Swea har en kallstartsfunktion och ett vattenbesparande flöde vilket tillsammans ger goda resultat för energimärkning.

Serien Swea med helt nya funktioner »
Energibesparing med Wilo
Energibesparing med Wilo
Träffa Wilo, en av världens ledande specialister på pumpar med lösningar inom cirkulation, tryckstegring och avlopp. Låt oss presentera vårt koncept runt LCC och Energy Solutions. 


Effektivisering av pumpdrift »
Det är fritt att delta på Fastighetsfokus VVS men det är begränsat antal platser. Anmäl dig nu så reserverar vi samtidigt en lunch åt dig. Välkommen!
Anmäl dig »
UTSTÄLLARE
Utställare loggor
ARRANGÖRER
Nordbygg - logga VVS Fabrikanteras Råd - logga
Fastighetsägarna logga
STOCKHOLMSMÄSSAN

Fastighetsfokus VVS
Kontakta eventetWebbplats
info@fastighetsfokusvvs.se
Följ oss i sociala medier