Vi kommer till Uppsala och Stockholm i höst, 4-5 oktober 2017 Öppna i webbläsare
Fastighetsfokus VVS
Fastighetsfokus VVS är en lokal mötesplats för målgruppen fastighetsägare, förvaltare, konsulter, installatörer med flera. Mässan arrangeras av Nordbygg och VVS-Fabrikanternas Råd.
Nya lösningar och spännande produktnyheter
Filip Borgemo och Prakash Seghani, som till vardags arbetar med projektering och energideklarationer på Västerviks VVS-RÅD, besökte Fastighetsfokus VVS i Linköping i våras. Vi är med i hela kedjan genom byggprocessen då vi gör utredningar, förstudier, systemlösningar, färdigprojektering och håller i projektledning. På Fastighetsfokus VVS träffade vi kunniga leverantörer som tipsade om smarta lösningar och produktnyheter.  Mässan var en bra mötesplats där vi både knöt nya och undehöll gamla kontakter.
Anmälan är öppen, passa på att anmäl dig idag »
Kom och lyssna på våra inspirationsföreläsare
Många utmaningar för prisat ROT-projekt
Locums projektledare Erik Hirsch berättar om renoveringsarbetet av Eastmaninstitutets q-märkta fastighet i Stockholm på Fastighetsfokus VVS.

Många utmaningar vid renoveringen »
Goda erfarenheter av okonventionellt renoveringskoncept
Madeleine Nobs, arkitekt och affärsutvecklare på NCC Building, berättar om idéerna bakom renoveringskonceptet Fittja People´s Palace.

Att tänka annorlunda och brett »
Senaste nytt från våra utställare
Stabilitet vid vägghängt porslin i badrum
Enkel montering sparar tid och pengar både vid renovering och nybyggnation. Besök oss och låt oss presentera våra fixturpaket och kringutrustning för badrum och RWC.

Stabila stålkonstruktioner »
Energismart koncept för vattenburen golvvärme i flervåningshus
Thermotechs byggteknik MultiLevel™ innebär att vattenburen golv- och takvärme gjuts in i alla våningsplan i t.ex. flervåningshus och kommersiella byggnader.

Ett självreglerande uppvärmningssystem »
Anmäl dig
Det är fritt att delta på Fastighetsfokus VVS men det är begränsat antal platser. Anmäl dig nu så reserverar vi samtidigt en lunch åt dig. Välkommen!
Anmäl dig idag »
Utställare
Arrangör
Lokal samarbetspartner
Fastighetsfokus VVS
Kontakta eventetWebbplats
info@fastighetsfokusvvs.se
Följ oss i sociala medier
Du får detta nyhetsbrev eftersom du någon gång tidigare deltagit på Nordbygg eller att våra utställare tror du kan vara intresserad av Fastighetsfokus VVS.