GastroNord 2020 flyttas fram Öppna i webbläsare
GastroNord
GastroNord - norra Europas viktigaste mötesplats för branschen
GastroNord 2020 flyttas fram
640x640transp
Vår förhoppning har i det längsta varit att kunna genomföra GastroNord 2020 på det reviderade datumet i oktober 2020, men vi har samtidigt stått redo att ompröva denna plan om situationen kräver det.

Med tanke på den osäkerhet som råder i omvärlden med anledning av covid-19 och dess effekter, samt med tanke på att myndigheternas restriktioner för möten ännu inte ändrats, så kommer GastroNord att flyttas framåt i tiden. Beslutet har fattats i dialog med utställare, besökare och partners.

– Våra utställares och besökares säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill ge mässan bästa möjliga förutsättningar att kunna genomföras längre fram och nu arbetar Stockholmsmässan intensivt för att hitta ett datum för att genomföra en stark mässa, säger Daniel Fritzdorf, projektledare för GastroNord.
 
Det är många faktorer som spelar in, med mässkalendrar nationellt och internationellt som kastats runt.  Nu arbetar Stockholmsmässan för fullt med att hitta en lösning på ett nytt datum. Även om vi inte är helt framme vid ett nytt datum vill vi ändå ge alla utställare den här informationen i så god tid som möjligt för att underlätta för allas planering inför hösten.

– Det handlar om 200 utställare, tävlingsarrangörer och ett stort antal besökare som nu behöver planera om. Till det all logistik kring boende, transporter, mat, dryck och utrustning för alla dessa människor. Det är många aktörer som påverkas och vi ska göra vårt yttersta för att hitta bästa möjliga tid för att genomföra ett starkt och säkert GastroNord, säger Daniel.

Vi återkommer så snart vi kan efter sommaren med ett nytt datum och alla förutsättningar för genomförandet av GastroNord.

Frågor?
Kontakta oss gärna på gastronord@stockholmsmassan.se

Tills vi hörs igen önskar vi dig en trevlig sommar, ta hand om dig!

Med vänlig hälsning

Daniel Fritzdorf och GastroNord-teamet
Följ oss i våra sociala kanaler
facebook instagram linkedin
GastroNord
Kontakta eventetWebbplats
gastronord@stockholmsmassan.se
 
unknown link