Gratis att delta - vi bjuder på lunch│Anmäl dig idag
Öppna i webbläsare
Fastighetsfokus VVS är en lokal mötesplats för målgruppen fastighetsägare, förvaltare, konsulter, installatörer med flera. Mässan arrangeras av Nordbygg och VVS-Fabrikanternas Råd.
Thermotech: En mässa med fokus på energieffektiva fastigheter är rätt för oss
Fastighetsfokus VVS inriktning på mer hållbara och energieffektiva fastigheter ligger helt rätt i tiden. Intressanta föredrag mixas med möjligheten att träffa potentiella kunder och samarbetspartners. Det lilla nischade formatet gör att möjligheten till intressanta möten är stor. Vi tycker det är ett bra forum för oss med vårt system för energisnål vattenburen värme och kyla i flerbostadshus - Thermotech MultiLevel®.
Thermotech MultiLevel-system, läs mer här
Anmäl dig till Fastighetsfokus VVS
För dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi
Det är fritt att delta på Fastighetsfokus VVS men det är begränsat antal platser så passa på att anmäla dig idag - Vi bjuder på lunch.

Lyssna till Lars Ekberg från CIT om livscykelkostnader - en viktig byggsten för hållbart byggande.Lars har stor erfarenhet inom områdena inomhusklimat och byggnaders energianvändning

23 oktober Malmö. Malmömässan │ 24 oktober, Göteborg, Eriksbergshallen │Öppet 10.00-14.00
Jag vill anmäla mig
Utställarnyheter
Undvik vattenskador
LK Vattenfelsbrytare WSS är en smart försäkring mot dyra vattenskador. Med nya appen LK AtHome är det enkelt att styra vattenfelsbrytaren och få larm om något inte står rätt till. Mer om LK vattenfelsbrytare »

Träffa LK på Fastighetsfokus VVS och prata om vattensäkerhet samt stambyten och prefabricering.
UTSTÄLLARE
Utställare på Fastighetsfokus VVS
ARRANGÖRER
Nordbygg VVS Fabrikanternas Råd
SAMARBETSPARTNER
EMTF
Fastighetsfokus VVS
Kontakta eventetWebbplats
info@fastighetsfokusvvs.se
Följ oss på: