Gratis att delta - vi bjuder på lunch│Anmäl dig idag
Öppna i webbläsare
Fastighetsfokus VVS är en lokal mötesplats för målgruppen fastighetsägare, förvaltare, konsulter, installatörer med flera. Mässan arrangeras av Nordbygg och VVS-Fabrikanternas Råd.
LK
LK: ”Ett utmärkt forum att visa branschen det senaste”
På Fastighetsfokus VVS träffas lokala kunder och leverantörer och det hålls intressanta föredrag. Detta är ett utmärkt forum för oss att i år visa branschen det senaste inom prefabricering, stambyte och vattensäkerhet. Det är också ett ypperligt tillfälle för kunder att träffa oss och diskutera VVS och kika på ett urval av våra produkter.
Läs mer om LK:s utbud
vatten med omtanke - FM Mattsson
FM Mattsson Mora Group sätter vatten på agendan
FM Mattsson Mora Groups arv och design är skandinaviskt, men utgångspunkten och engagemanget är globala och att ta hänsyn till vatten och miljö gäller för varje aspekt av verksamheten. För att tydliggöra detta har företaget tagit fram konceptet "Vatten med omtanke".

Läs mer om att ha omtanke för vatten »
anmäl dig till Fastighetsfokus VVS
Träffa experter och ledande företag i branschen
Det är fritt att delta på Fastighetsfokus VVS men det är begränsat antal platser så passa på att anmäla dig idag - Vi bjuder på lunch.

Lyssna till Lars Ekberg från CIT om livscykelkostnader - en viktig byggsten för hållbart byggande.Lars har stor erfarenhet inom områdena inomhusklimat och byggnaders energianvändning.

23 oktober Malmö, Malmömässan │ 24 oktober, Göteborg, Eriksbergshallen │Öppet 10.00-14.00
Jag vill anmäla mig
UTSTÄLLARE
Utställare på Fastighetsfokus VVS
ARRANGÖRER
Nordbygg VVS Fabrikanternas Råd
SAMARBETSPARTNER
EMTF
Fastighetsfokus VVS
Kontakta eventetWebbplats
info@fastighetsfokusvvs.se
Följ oss på: